04-02-2008

Vandaag heel hard gewerkt!

De ploeg heeft heel de dag heel hard gewerkt. De privé staat klaar om geschilderd te worden. Al de muren zijn behangpapier-vrij, de elektriciteit is bijgewerkt, gaatjes in de muren opgevuld.... Nu kan ik een van de volgende dagen in de verfpotten kruipen.
De politie is vandaag ook langs geweest om onze identiteit te komen controleren. We hebben met die mannen een goei babbeltje geslagen en volgens hen komt alles wel in orde, als we ons maar goed inlichten vooraf, en ons goed aan de regels houden. Zullen we doen!
Vandaag iets minder goed weer. Het heeft een paar keer een ferm bui gedaan, dus ideaal weer om binnen te werken. Een wandeling zit er dan vandaag ook niet in, we werken maar door.
Rond 18u kruipt iedereen in bad, en nadien eten we samen lekkere frietjes met een vispanneke door kok Eddy gemaakt! En wees maar zeker dat dat smaakt!!
Deze avond brengen we nog gezellig samen door, morgen vertrekt ons volk weer naar België.
Het is gezellig geweest en er is veel gebeurd deze dagen! Ontzettend bedankt voor de hulp liefste schatjes van me! Ik zal jullie missen vanaf morgen!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...