24-02-2008

Naar de Irish pub!


Deze morgen waren we weer vroeg van de partij, en dat voor ne zondag! Ferm gewerkt. Ik heb weer een kamertje afgekregen. Als we zo verder doen halen we 1 mei vlot! Tot 15u hebben we alles gegeven en toen een douche genomen om nog wat van het goede weer te kunnen genieten. We zijn in Bourbon-Lancy een terras gaan doen. Het zat daar vol! De speeltuin zat stampvol, er waren heel veel wandelaars rond het meer en ook mensen die gewoon op een deken in het gras lagen. Het is hier echt een zomerse sfeer! Plezant in februari!!

Nadien nog in de Ierse pub in La Nocle Moulaix een pintje gaan drinken. Die Ierse vrouw en haar 2 dochters hebben we in november al leren kennen. We gaan er geregeld eens een babbeltje doen om wat meer over de brouwers en leveranciers te weten te komen. Zij heeft nu ongeveer 2 jaar haar zaak dus we kunnen van haar nog wat leren. Deze avond om 21u komt er een Franse Rock-band optreden, maar wij gaan wijselijk passen want we moeten morgenvroeg op tijd uit onze tram om ons werk gedaan te krijgen. Als we hier blijven zitten komt er morgen weer niks van werken in huis denk ik. Dus rijden we maar terug naar Bourbon-lancy om een Pizza te gaan eten en kruipen nadien knus op de zetel thuis. De week van Sara komt er op en dat probeer ik een beetje te volgen. Ik ben gewoon zo benieuwd hoe ze er gaat uitzien als ze veranderd in een vamp, die Sara!

Morgen gaan we de slaapkamer verven en vloerbekleding leggen in de badkamer. En om 15u hebben we een afspraak bij de boekhouder. Weer dingen genoeg te doen dus! De dag gaat weer te kort zijn.

Geen opmerkingen: