14-02-2008

De groeten vanuit Mol!!

We zijn goed in België aangekomen. Deze voormiddag hebben we heel het huis opgepoetst zodat we alles proper achterlaten. We hebben de buren ingelicht dat we een paar dagen van huis zijn zodat zij de boel in het oog houden voor ons. En rond de middag na een frisse douche zijn we in de auto gestapt, remork achteraan en richting België.
We vertrokken met heel mooi weer, een stralend zonneke, zonnebril op onze snoet. En dat zonneke hebben we bij ons gehad tot op de Baraque Fraiture in de Belgische Ardennen. Toen was het uit met de pret! Mist, grijs, miezerig weer...Wat een verandering zeg!
Rond 19u waren we in Mol bij mijn moeder. Mijn zus en nichtje waren ook net daar (toeval???) dus hebben we meteen de hele hoop gezien! Vandaag slapen we hier, en morgen rijden we door naar de schoonfamilie in Retie zodat we vlak bij ons (oude) huis zitten en dus daar alles wat er nog staat kunnen gaan opkuisen.
Zaterdag pikken we dan in Retie nog een feestje mee.... Het ziet er weer goed uit voor het weekend.
De groeten allemaal en tot de volgende!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...