03-02-2008

Heel de familie aan het werk!



Mijn familie en vrienden zijn goed gearriveerd en we hebben meteen een fleske champagne gekraakt bij hun aankomst! We waren toch al in de stemming vanop de receptie gisteren! Wat trouwens heel goed meegevallen is! We hebben er goed met iedereen (burgemeester, brandweer, gendarmerie,buren,pastoor.....) kunnen babbelen en ze wensten ons allemaal heel veel succes toe! Het komt goed.

Deze morgend na een stevig ontbijt hebben we de ganse ploeg dus aan het werk gezet. Stefan heeft in de tuin heel veel snoeiwerk verricht. De bomen en takken vielen als vliegen. En de dames hebben binnen bergen verzet. Ons moeder heeft heel de prive-badkamer doen blinken als een spiegel en dat was een hele job want die was al een paar jaar niet meer gebruikt! En An, Els en Tinne hebben mij geholpen bij het afwerken van de muren in alle kamers van de prive-woning. Overal is nu het behang van de muren dus ik kan volgende week verven en behangen. Dat komt dus ook dik in orde! Eddy is heel de dag bezig geweest met de elektriciteit en het plak en pleisterwerk in de muren. Wat een activiteit.

Om het goede werkt te belonen en omdat het weer prachtig zonnig weer was hebben we deze middag na het eten de riem er eventjes afgelegd en een goei wandeling gaan doen naar het dorp en terug. Je gaat dan de hele weg door de velden en kleine weggetjes en het is er zo rustig...... Zalig!! Het deed echt deugd! En nadien hebben we nog een paar uurtjes stevig doorgewerkt! Tot Anja en Wim hier op de stoep stonden! Die kwamen terug van een vakantie in Zwitserland en komen hier nu een nachtje slapen met hun mobilhome! Wat een verassing! Maar hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus we schuiven 2 bordjes bij aan tafel en maken er een gezellige avond van! België boven vandaag!!

Slaapwel allemaal en tot morgen!

1 opmerking:

Anoniem zei

Blijkbaar moet je in Bourgogne/Saône et Loire eerst flink de handen uit de mouwen steken voor je er kan leven als "God in Frankrijk". Maar veel (familie- en vrienden)handen maken licht werk. Het resultaat zal ongetwijfeld prachtig zijn. Misschien heeft de creativiteit na één/meer flesjes champagne het wel gehaald van de geplande perfectie? We zijn benieuwd.

Marij, Roger en co

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...