10-02-2008

De buurt ontdekken!




Ik weet het, we zouden vandaag beter weer wat gewerkt hebben. Maar het weer is zo verleidelijk goed, het was zondag, en we hadden bezoek uit België.... en we hebben dus geprofiteerd vandaag ipv te werken. Sorry, morgen vliegen we er weer voor de volle 200% in! Beloofd!
We zijn vandaag naar Mont gereden, op ongeveer een kleine 7 km van onze deur. Daar staat een uitkijktoren (type sas 4 in Dessel) van waaruit je een formidabel zicht heb over de omgeving. En aangezien het vandaag zo een mooie heldere dag is zien we al de bergjes in de buurt heel goed liggen. Bij deze,Lesly nog eens ne proficiat voor uw klimprestatie ondanks hoogtevrees!! Maar het loont echt de moeite om die inspanning te doen want het zicht daarboven is adembenemend!!!
Nadien in Bourbon-Lancy een wandeling rond rond het grote meer gaan doen. Eens gaan kijken waar de bengels van Pieter zijn zus kunnen gaan zwemmen als ze in de zomer met de ganse familie op vakantie komen....De cinema, het casino, openluchtzwembad, de thermen (die jammer genoeg vandaag gesloten zijn!), de tennisbaan, minigolf....
Voor jong en oud zijn hier dingen genoeg om je een hele week fantastisch goed te amuseren! Het gaat dik in orde komen! Hier is gewoon alles in de buurt!
We drinken thuis op terras nog een aperitiefje, eten een hele pot pasta leeg, en dan moeten Pieter en Lesly met heel veel spijt in het hart weer naar België vertrekken want daar roept ook morgen de plicht weer! Wij doen de afwas nog, Eddy maakt mijn wasmachine die gisteren jammer genoeg stuk gegaan was (en dat is dus onmisbaar he!)en zetten ons nog eens een avondje voor de buis. Vanaf morgen vliegen we er van 's morgens tot 's avonds weer in, want donderdag vertrekken we voor een dag of 5 naar België. Er is een familiefeest op til volgend weekend(morgen wordt den tweeling 50 jaar!!Proficiat alvast!!), en we willen schoonmoeder gaan bezoeken in het ziekenhuis. En als we dan terug naar Frankrijk komen zou ik heel graag ons salon meebrengen om 's avonds zo nog eens languit in de zetel te kunnen gaan liggen. Dat is al enkele weken geleden, en dat gaat echt wel deugd doen na een dag hard werken!
het wordt tijd dat we uit de bar verhuizen naar ons huisje boven, zodat we aan fase 2 van de verbouwingen kunnen beginnen!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Als jullie zo nog eens op ontdekkingstocht gaan, zoek dan al maar eens naar een meer waar we met ons schip kunnen gaan cruisen en waar ge moogt waterskiën...
Want het water spetst zo uit de hoeken van mijn mond, als ik dat zo allemaal zie en lees.
Dat vraagt achter een Duvel...schol!

Anoniem zei

Dit weekend, met zo een weer, was er één om op stap te gaan. Ben blij dat jullie ervan genoten hebben. Maar Greet en Edyy mag ik vragen om het formaat van jullie foto's groter te maken? Als je er nu op klikt blijft het formaat net zo klein. Ik zie graag de snuitjes, weet je.Hahahahaha.

Veel werkplezier morgen hé.
Groetjes T. Mieke

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...