21-02-2008

Kleerkast voor de slaapkamer













Vandaag weer heel de dag heel hard gewerkt! We zijn er deze morgen om half 9 al ingevlogen en we hebben nu (om 22U) net gedaan met eten en wassen. Tot kwart na 9 hebben we doorgewerkt! Muren afschuren, ingemaakte kasten maken.... We doen het gelijk! De zaag (en ook die andere in de werkplaats ;) ) heeft goed haar werk gehad vandaag! We proberen zoveel mogelijk kasten zelf te maken omdat je daar toch altijd meer in kwijt kan vind ik. In een ingemaakte wandkast die over de ganse breedte en hoogte van de muur gaat, krijg je iets weggestoken! Nu zijn we zo een exemplaar aan het maken op onze slaapkamer zodat we onze kleren in de kast kunnen hangen. Tot nu toe zitten die zo nog voor de helft in dozen, alleen de oude werkkledij hangt op een kapstok. Veel andere dingen hebben we voorlopig niet nodig denk ik.

Gelukkig heb ik een handige Harry aan de hand die dat allemaal zelf kan maken. Meten, zagen, timmeren.... we doen alles zelf. En dat maakt het zo fijn om te doen. Als we er binnen een paar jaar op terug kijken, kunnen we trots zijn dat we het allemaal zelf gedaan hebben (met de nodige hulp wel te verstaan he!)


We tellen nu af naar 1 maart wanneer er een paar broers van Eddy naar hier komen om nog eens wat grotere klussen te komen klaren. Sommige dingen kan je nu eenmaal niet met z'n tweetjes doen! En t' is ne plezanten hoop als die mannen komen, dus de sfeer zal er wel goed inzitten dan en dat maakt het werk ook weer wat lichter he.
Wij kunnen ondertussen ook al menig Frans chanson meefluiten met de radio!

1 opmerking:

Anoniem zei

Een Ikea aan huis! Handig!
Het ziet er goed uit!
Ik ga naar het turnfeest in "de Spin " kijken.Groetjes van op de Rozenberg

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...