20-02-2008

Groetjes vanuit mijne zetel in Franrijk!

Hallo hallo! We zijn er weer! Deze morgend (door onze drukke agenda 1 dagje later dan voorzien) zijn we rond 9u in België vertrokken en we waren nog vlot voor donker hier! Meteen de camionette en remork uitgeladen en de kachel aangemaakt. Het was hier niks te warm binnen nu er een paar dagen niet gestookt was. Maar buiten nog steeds lekker weer! Onderweg vanaf de Ardennen tot Toul regen gehad, maar hier nog steeds mooi, droog en zonnig! Zo moet dat!
We hadden een lasagne in de diepvries zitten voor onze thuiskomst, dus we zijn vlug aan het eten! En daarna ......lekker de zetel in voor de TV!!! Dat hebben we hier in Frankrijk nog niet gedaan! Wat een luxe!!!
Ik ben goed uitgerust van dit weekend. Al hebben we in België heel wat aan ons hoofd gehad! We zijn niet veel "thuis" geweest bij schoonmoeder, moesten altijd wel ergens naartoe of bij iemand of een of andere instantie zijn.... druk, druk, druk. Zo kennen we België! Maar het was wel fijn om iedereen nog eens te zien!We kunnen weer beginnen aftellen naar de volgende bijeenkomst!
Morgen vliegen we er met frisse moed weer in hier boven! Deze week moeten er nog een paar kamertjes klaar zijn he! Het begin is gemaakt nu en we werken de boel in een keer af! We hebben nog heel wat werk voor de boeg voor 1 mei! Wie zich daar in België zit te vervelen, kom maar af! Je kan je hier volop uitleven!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...