13-02-2008

De zitkamer is klaar!Het weekendje rusten heeft goed geholpen want we zijn er deze week stevig ingevlogen! De laatste 3 dagen hebben we telkens tot 21u doorgewerkt! Amai, ik voel het aan mijn knoken! Maar het resultaat mag er zijn!

De zitkamer in de privé is klaar! Het plafond geschilderd, muren in grondlaag en goede laag geverfd en de parketvloer helemaal afgeschuurd en opnieuw behandeld! Eddy heeft overal nieuwe leidingen voor elektriciteit gelegd. We kunnen er tegen voor een paar jaar! En het belangrijkste van allemaal: We kunnen onze salon meebrengen vanuit België want die kan meteen op zijn plaats gezet worden! Ik droom er al van om daar 's avonds te kunnen gaan inliggen na een ganse dag hard werken!

Ook in de kamer waar de eetkamer moet komen schiet het werk goed op. Daar zijn de leidingen ook vernieuwd en de muren bijna klaar om geschilderd te worden. Dan de slaapkamer en de badkamer nog en we kunnen met ons gerief naar boven verhuizen. De logeerkamer zal tussendoor wel in orde gemaakt worden.

Nu ga ik nog snel wat gerief in valiesjes laden want morgenvoormiddag vertrekken we naar België. We zijn dit weekend uitgenodigd op een feest en dat willen we niet missen he! Ik kijk er al naar uit om iedereen nog eens
terug te zien! En dan kunnen we nog eens lekker uitrusten van het harde werken door de week!

Wie ons nog eens graag "Live in Belgium" wil zien: Zondagavond zitten we bij Heracles om nog eens een goei Retiesche pint te drinken! Misschien komen we elkaar daar nog wel eens tegen voor een babbeltje!

En wie eens graag tot hier wil komen, wil ik aanraden om niet te lang te wachten met reserveren, want de boekingen komen vlot binnen, en we vinden het niet fijn als we mensen moeten teleurstellen omdat we al vol zitten, maar zo gaat het nu eenmaal. Vol is vol he! We hebben niet meer bedden!

Geen opmerkingen: