31-03-2008

Straffe toeren!!!

Wat er hier de laatste 2 dagen gebeurd is, dat geloof je alleen als je het gezien hebt! De hele gevel staat in de crepie (enkel het stukje van de gite nog, maar dat moet in een andere kleur), de luikjes zijn afgeschuurd en geschilderd, de randen rond de ramen zijn geverfd, en alle ramen en deuren zijn geverfd. Dat is niet normaal!!!!! Maar we voelen het wel allemaal ook! Amai, het doet overal pijn. Het was de eerste keer dat we dat deden zo die crepie op de muur zetten, en ik denk niet dat we dat heel vlug terug opnieuw gaan doen! Dat valt tegen! Eddy deed heel de gevel aan de bovenkant op de ladder, en ik deed heel de gevel onderaan tegen de grond. Die gevel is dus wel 30 meter lang he! Dat was een heel jobke! Geloof mij maar!

En ons Els en Leen die hebben ook fantastisch gewerkt! Bijna alle luikjes afgeschuurd en geverfd, en tussendoor nog aan de gevel helpen schilderen ook nog! Ik ben zo blij! Wat een team!!!

Iedereen die hier langs komt gereden, steekt zijn duim omhoog of claxoneerd! Echt plezant. Ik denk dat heel het dorp over ons aan het praten is nu! Dat hebben ze hier nog nooit gezien! Er zijn ook mensen die spontaan stoppen om een praatje te komen maken. Ene kerel zei gisteren dat het in Frankrijk omnogelijk is om zoiets op enkele dagen met 4 personen klaar te krijgen omdat er hier maar 36 uur per week gewerkt worden. Awel, wij waren vanmorgend om 8u uit de veren en we zijn om 21 u gestopt met werken. En we hebben enkel deze middag een klein uurtje gestopt om te eten! Flink gewerkt vind ik!

En om dit te belonen heeft onze kok een heel lekker dineetje klaar! Het voorgerecht is een lekker schoteltje met zeevruchten, en nadien nog een serieuze gevulde tomaat-crevette met gebakken patatjes. En wees maar zeker dat het smaakt! Wie zo hard werkt, moet goed eten ook!

1 opmerking:

Hos en Heidi zei

Hoi allemaal,

zeg dat gaat daar nogal vooruit!!
We zijn telkens benieuwd wat er weer gebeurt is en zijn hier echt wel aant aftellen naar ons verlofje in de zomer!

Groetjes en ne dikke knuffel,ook aan uw zusje hé!

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...