16-03-2008

Plechtige inhuldiging ontbijtruimte!

Om deze werkweek in schoonheid af te sluiten hebben we deze middag met onze helpers in de ontbijtruimte gegeten. Dat was de kroon op het werk he! In het begin van de week was dit nog niet mogelijk geweest! Plezant als je alles zo ziet vooruit gaan!

Onze helpers zijn deze middag weer naar huis vertrokken. Ik wil hen nog eens heel erg bedanken voor alles wat ze deze week gedaan hebben! Jullie waren super!!!!! Nog eens nen hele dikke merci voor ALLES!!!!! Komt in de zomer maar eens terug , maar dan om te profiteren in plaats van te werken!

Deze namiddag zijn Eddy en Odette op bezoek geweest. Dat zijn mensen van Knokke die hier appartementen verhuren in de zomer. We hebben hen verleden zomer hier leren kennen en elkaar nadien regelmatig nog eens opgezocht! We helpen elkander verder waar we kunnen he! Altijd fijn zo iemand in je buurt te hebben! Ze kwamen eens zien hoe de werken vorderen. Zij zijn hier in januari ook al eens geweest, dus ze zagen het verschil HEEL GOED! Ze vonden het resultaat dan ook heel mooi! Fijn om te horen!

We hebben vandaag alles goed opgerommeld. Overal gepoetst en het gereedschap terug gesorteerd en op zijn plaats gelegd. Want na die 2 weken intensieve arbeid was de werkplaats precies een slagveld geworden! Nu ligt alles klaar om aan fase 3 te beginnen. De keuken en de bar komen nu aan de beurt! Maar eerst moeten we vanaf morgen 3 dagen naar de les voor onze drankvergunning he! Dus donderdag kunnen we pas terug in de werkbroek vliegen!

Deze avond hebben we al gekookt en gegeten in de ontbijtruimte! We gaan die nu voorlopig als keuken gebruiken zolang we in de grote keuken aan het werken zijn. Dan blijven we toch altijd uit het stof met ons patatjes he! Binnen een dag of 10 brengen ze ons nieuw gasvuur en afwasmachine. En dan kunnen we de keuken definitief beginnen indelen.

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...