29-03-2008

Girl-Power!!!!

Deze week zijn we voor de verandering met de vrouwen in de meerderheid. Mijn zus is met een vriendin (Leen)met de TGV naar hier gekomen. Ik ben ze gisteren in de namiddag met de auto in Le Creusot aan het TGV-station gaan afhalen.Het was een blij weerzien! We hadden elkaar al enkele weken niet meer gezien, en voor ons is dat zeer zeldzaam! Het was de eerste keer dat we elkaar zo lang moesten missen! Het doet deugd om ze hier nu voor een weekje bij me te hebben!

En ze zijn er meteen ingevlogen.Nog voor we gisterenavond aan tafel gingen hadden ze het washok al geverfd! Van girl-power gesproken he!

En ook vandaag zijn we er gewoonweg volle bak ingevlogen! Zij hebben met hun tweetjes de luiken voor hun rekening genomen.Lekker buiten in het zonnetje want het was hier weer stralend weer vandaag! En Eddy en ik hebben de straatgevel in nieuwe Crepie gezet.We hebben een gelig kleurtje gekozen. Eerst was alles grijs, maar dat was zo koel en grauw, nu straalt de zon er af! En dat is de indruk die we van buiten af willen geven: zonnig en vrolijk! Echt een plek waar je wil stoppen en binnen gaan! De luikjes worden olijfgroen. Morgen gaan we ze er weer aanhangen (diegenen die al gedaan zijn toch). Maar we zullen het weer moeten afwachten, want ze geven voor morgen 80% kans op regen. Als het morgen echt slecht is doen we in de bar verder met de schilderwerken.Daar moet ook nog het een en ander gebeuren! Er is nog genoeg werk te doen! We gaan ons hier voor het eerst nog niet vervelen! En 1 mei komt stillekes dichter bij!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo hallo hallo,

Potverdikke da avanceert daar goed! Zo snel kunnen wij niet meer volgen! Ons dakje is nog steeds in constructie. Behoorlijk wat vertraging opgelopen omwille van het slechte weer.

Het is echt aftellen naar 1 mei nu. Wij duimen verder mee met alle duimen die we hebben (dat zijn er een pak). Ik bel je volgende week voor de reservatie.

Groetjes,

Die zotten van Paal

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...