02-03-2008

Het stuift er hier nog al!!

Amai, ik begin stiekem te hopen dat die mannen een maand hier blijven in plaats van een week! Het gaat nogal vooruit hier! Wat we vandaag op 1 dag gedaan hebben, hadden wij met ons 2 anders pas op een paar dagen gedaan gekregen denk ik! Fantastisch!! Michel is begonnen in de bijkeuken, die wij willen transformeren naar een ontbijtruimte-ontspanningsruimte voor de hotelgasten. En Jacky en Eddy hebben die oven in de keuken uitgebroken. Het is een houtgestookte oven voor pizza's en brood, maar ik denk dat wij die toch niet zo veel gaan gebruiken dus breken we hem maar uit. We kunnen de plaats veel beter benuttigen voor andere dingen in de keuken. Het begint er hier serieus goed uit te zien! Ik zie het hier nu volledig goed komen! Vele handen maken licht werk zeggen ze, awel het is waar. Het is echt plezant als ze u zo eens een goei schouder komen toesteken! Merci broerkes!
Deze namiddag hebben we naar de koers gekeken. Kuurne-Brussel-Kuurne. Met 2 profs in de familie moeten we de kerk een beetje in het midden houden. Den Bart Dockx (schoonzoon van Michel) bij Lotto en onzen Tom bij Quick-Step. We supporteren dus voor allebei he! Maar spijtig genoeg kunnen we niet meer supporteren voor onzen Bart tegen dat de live-uitzending begint. Hij is na 9 km ten val gekomen en heeft zijn heup gebroken. Hij wordt vandaag nog geopereerd in Herentals. We duimen voor je Bart! Hopelijk komt je seizoen niet te erg in gevaar! We hopen dat je vlug weer op de fiets kan, maar neem je tijd maar om te herstellen! Veel sterkte!!
Ook onze Jasper moest vandaag rijden. Hij is nog geen prof, maar rijdt nog bij de beloften. Hij is vandaag 7e geworden in Brustem. Ook fantastisch goed gereden dus! En Tom is 4e geworden in Kuurne, maar Quick-Step heeft met Steven de Jong de overwinning toch in hun kamp liggen! Way to go Steven!! knap gedaan! Onze mannen hebben het dus vandaag allemaal heel goed gedaan. Alleen jammer van die val van Bart!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...