06-03-2008

Nog versterking uit België!!





Mario is goed aangekomen deze middag! Hij komt de ploeg nog versterken tot zondag! Joepie!!! Fijn om zo veel helpers te hebben. Je ziet het werk gewoon vooruit gaan! Zalig!!!

Het plafond in de ontspanningsruimte is zo goed als klaar! Morgen de afwerking nog, spotjes inbouwen enz. en het is klaar. De kast rond de boiler is ook in orde! Proper weggewerkt zo! En het ziet er fantastisch goed uit! Ik ben zo blij! Alles komt dik in orde. Wat een team hebben we hier aan het werk! Het gaat zo mooi zijn als alles klaar is. Geweldig. Ik zie het volledig zitten! Volgende week verf op de gyproc-wanden en het is weeral een heel ander zicht! Mannen, wat wordt het hier mooi! Ik kan er maar niet van over dat we dit allemaal zelf en met vereende krachten aan het doen zijn! Plezant!

We hebben net lekkere spaghetti gegeten en gaan nu ons nagerechtje opeten. Citroencake die Sandra (vrouwke van Mario) gebakken heeft. Merci he Sandra, we gaan het ons goed laten smaken. We maken er een lekker taske koffie bij met een cognakske en we slapen weeral goed! Het Bourgondisch leven bevalt ons goed! Afvallen zullen we hier niet vlug doen! En onze helpers ook niet! Ze moeten niet met honger gaan slapen!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...