13-03-2008

Het ging vooruit, het ging verbazend goed vooruit!

Amai, da zijn hier geen vodden met dat werkvolk zalle! Ge ziet het vooruit gaan! En de sfeer zit er goed in. Er wordt serieus gewerkt en tussendoor goed gelachen en gezwanst! Zo moet dat!

We hebben de ontbijtruimte in de kleuren staan. Rond de keuken licht en in de zithoek donker. En het is heel mooi geworden! Morgen de laatste stukken een tweede laag, de ramen zijn al 2 keer geverfd... Het komt goed!

En terwijl de verf vanbinnen aan het drogen is gaan we met heel de ploeg buiten aan de slag om daar alles af te schuren en opnieuw te verven. Want dat donkergroen van de deuren en luiken vind ik maar niks. Maar groene deuren afschuren kan nare gevolgen hebben! Wij kregen hier zelfs den Hulk op bezoek! Maar dat is wel ne sterken he! Die kan goed werken! Laat maar komen dus!

Het was vandaag heel de dag goei weer, dus hebben we tussendoor buiten wat gewerkt om toch eens een frisse neus te halen. Want zo na een paar dagen in de verf..... er wordt er hier iets uitgeflatst! Dat is niet vatbaar voor publicatie soms! Maar dat is plezant he!

En broer Jan hebben we ingeschakeld in België. Hij gekwetst aan de arm en kan dus niet komen helpen. Maar we weten dat hij er heel graag bij zou zijn. En aangezien wij hier nergens douchedeuren van 90 breed kunnen vinden hebben we hem in België aan het werk gezet om deuren op te sporen. Een uur later kreeg ik al telefoon dat hij er 3 gevonden had! Van teamwerk gesproken he! Zelfs vanop afstand krijgen we hulp! Op alle gebied. Een oom en tante van mij (Mieke en Luc) wonen ook aan de Belgische kust en raken ook niet tot hier. Maar zij hebben een hele doos vol DVD's en boeken meegegeven voor in de ontspanningsruimte! Onze gasten gaan zich hier niet moeten vervelen. Zelfs niet bij slecht weer! Een goei filmke of een goed boek en ge trekt u dat allemaal niet meer aan. En op elke slaapkamer staat een tv met dvd dus....Allemaal nen helen dikke merci he!!

En nu hebben we juist pasta gegeten en gaan we naar boven om lekker in de zetel te kruipen! De dag zit er weeral op! En het is weeral een hele vruchtbare dag geweest. Hélène, de buurvrouw is vandaag ook binnen eens een kijkje komen nemen, en ze sloeg haar handen voor haar mond! Wat een werk hebben jullie al geleverd en hoe mooi is het hier geworden zei ze. Zij heeft hier zelf de zaak gedurende 30 jaar gehad. Ze vond het geweldig! Ik ben eens benieuwd wat ons Els gaat zeggen als ze hier op het einde van de maand nog eens binnen komt. Ze is hier de eerste week van februari ook al eens geweest. En sindsdien is hier HEEL VEEL gebeurd! Ze gaat het zeker niet meer terug kennen! Ik ben eens curieus!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Tante Iréne en ik hebben gisteren samen het blogarchief gelezen.Vandaag zijn moemoe en vava komen lezen.Het is voor de familie hier plezant, om zo jullie avonturen te volgen.Van allemaal de groetjes en "nog veel moed aan de werkploeg daar"zeggen ze
Liefs!
moeder

Anoniem zei

Geweldig wat jullie daar allemaal presteren en hoe alles vooruit gaat. Niet te verwonderen dat het voor de vroegere uitbaters een echte metamorfose moet zijn.
Ook wij volgen jullie blog nagenoeg elke dag.
Proficiat ook voor onze zus en schoonbroer die deze week zo goed uit de pijp komen.
Lieve groeten,
n. Theo en t. Suzanne

Anoniem zei

ben er eindelijk aan toe gekomen om eens op jullie site te komen. Heb zelf gene pc maar ben bij vrienden eens snel gaan zien. Het ziet er allemaal geweldig uit. Ben wel een uurtje zoet geweest om alles te lezen,maar het vlot allemaal wel zie ik.
hopelijk loopt alles naar wens.
dikke groeten luc en sabine
Veel succes

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...