09-03-2008

Eindelijk verhuisd!

Ik heb deze namiddag eindelijk de tijd eens genomen om onze spullen allemaal van de hotelkamer naar de privé te verhuizen! Gedaan met wonen op hotelkamers nu! We zitten weer op ons eigen plekje. Zalig! Maar ik heb nog wel wat uitpak-werk voor de boeg. We kunnen zitten, tv kijken, slapen en ons wassen, de PC is geinstalleerd op het bureau. Maar er staan nog een hoop dozen ingepakt die nog in de kasten moeten geladen worden. Dat zal nog iets voor later worden.
Nu zitten we te wachten tot nonkel Jan en tante Jaklien hier zijn. Ze hebben net gebeld vanuit Luzy, dus nog een kleine 20 km te gaan. We zetten de fles al koud he! We gaan weer klinken! En dan geven we ze een rondleiding en daarna brengen we de patatjes aan de kook! Want ze zijn al van deze morgen onderweg en zullen dus ook wel honger hebben! Morgen gaan we schilderen.
Het zal weer plezant worden! Weeral helpers! Straks kunnen we nog een maand vroeger open doen! Alhoewel.... Den hof en den buitenkant moeten nog gedaan worden en in de keuken is ook nog wel wat werk. En ik zou heel graag de hotelkamers nog een ander kleurtje geven. Nog werk genoeg dus! We weten nog wat doen!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...