01-03-2008

Brotherhood!

De broertjes zijn goed aangekomen! Ze zijn deze morgen vroeg vertrokken van uit België en blijven een ganse week hier om te komen helpen met de verbouwingen. We hadden tegen dat ze hier aankwamen natuurlijk een lekker tafeltje klaar staan met saucis, een lekkere ham, kazen en een goei glaske rode wijn en stokbrood. Vandaag wordt er niet gewerkt, de mannen hebben de hele dag in de auto gezeten! Dus kijken we naar de aankomst van de Omloop het Volk. De start van het Belgische wielerseizoen wordt hier ook goed gevolgd! Wat missen we dat nu toch! Normaal was dit altijd ons eerste weekend dat we er weer met de mobil-home op uit trokken naar de koers. We maken er een gezellige namiddag van. Nadien gaan we de streek nog wat verkennen. We wandelen eens tot in het dorp en terug. Het is vandaag een bewolkte dag, maar gelukkig kunnen we het droog houden tijdens onze wandeling. Deze avond gaan we in Bourbon-Lancy een pintje drinken in Café "Le 1900" en we kijken nog wat TV. We chatten nog wat met Jan via de webcam. Die had ook graag meegekomen, maar moest na een operatie aan de arm noodgedwongen afzeggen. Met veel pijn in het hart denk ik, maar gezondheid gaat voor he! Jantje, we missen je wel, maar we hebben liever dat je je goed verzorgt! Uwen toer komt nog wel! We blijven hier nog wel efkes, dus ge moet u niet spoeien!!
De groeten aan iedereen thuis! En nog eens bedankt aan Marleen en Diane dat wij hun mannen een weekje mogen stelen om ons te komen helpen!!

1 opmerking:

kris en annemie zei

Dag nichtje
Ik heb net nog eens bijgelezen. Jullie gaan er nogal tegenaan! En wat ziet het er allemaal goed uit! Vooral het weer !!!(klink ik een beetje jaloers?)
Ik zal eens in onze agenda bladeren, want wij willen ook graag eens komen, om te helpen én om te genieten natuurlijk!
dikke knuffel uit Achterbos
Annemie en de bende van Van Beckhoven

It's that time of the year again!!

Mijne dikke vriend mag ook terug buiten int zonneke staan. De winterslaap binnen is voorbij.   Alle tuin- en terrasmeubels buiten halen en a...