19-03-2008

BUBBELS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wij zij geslaagd voor ons examen voor de licence 4!!!! Groot feest want daar hangt heel veel van af! De klasse-4 drankvergunning is gewoon de top voor de horeca in Frankrijk!! Hiermee mag en kan je alles serveren in je zaak. Van drank en eten.... noem maar op, alles mag op tafel verschijnen met een licence 4! Deze vergunning alleen al is 5000 euro waard! Alsjeblieft!!! En wij hebben er eentje! Goed he! We hebben onze "attestation" meteen toepasselijk gevierd met een goed flesje bubbels! We zijn best wel fier op onszelf!! Het waren immers geen multiple-choice vragen, maar gewoon een schriftelijk examen waarbij je je antwoorden moest uitleggen aan de hand van voorbeelden en je antwoord duidelijk moest verwoorden! En het is ons goed gelukt! We haalden immers 16 op 20!! Niet slecht he!
Vanavond is het feest ten huize Melis!! En morgen kruipen we eindelijk weer in onze werkkleren want we zijn allebei zo stijf als iets en alles doet zeer van die 3 dagen op een stoel te zitten naar zo een groot scherm kijken en luisteren naar al die wetteksten! Het zal deugd doen om nog eens wat te kunnen werken!!
A demain! De groeten aan iedereen!

2 opmerkingen:

Unknown zei

Hey, proficiat met jullie klasse-4 drankvergunning. Als niet-franstaligen is het voor jullie dubbel zo moeilijk, chapeau (even mijn beste frans bovengehaald)!
Ik ben eens benieuwd hoe het er allemaal zal uit zien als het klaar is, mij mag je zeker een paar keer verwachten!!

Anoniem zei

Stel je voor ,na al jullie werk en dan de zaak niet mogen opendoen.Dus, een dikke proficiat voor jullie ,met de "licence4".


Groetjes
moeder xxx

It's that time of the year again!!

Mijne dikke vriend mag ook terug buiten int zonneke staan. De winterslaap binnen is voorbij.   Alle tuin- en terrasmeubels buiten halen en a...