11-03-2008

Foto's van onze privé-woning

Hier zit onze Eddy in de living naar de TV te kijken. Zalig nu we 's avonds in de zetel kunnen gaan zitten. Alhoewel dat nog niet vaak voor 22u gebeurd is. We kunnen nog juist het laat avondsnieuws zien en dan vallen we als een blok in slaap!



En dit wordt de zitplaats/bureau. Ik moet de kasten nog inladen en de tafel moet nog in elkaar geschroefd worden en natuurlijk hier en daar nog wat decoratie tegen de muur hangen he! Maar dat kan later nog altijd.

Hier kruipen we dan in ons nestje! Het bed slaapt heel goed en we kunnen de kamer pikkedonker maken met de luikjes aan de buitenkant! We knorren goed elke nacht!

En Hier kunnen we dan 's morgens een lekker fris doucheke nemen om weer aan een nieuwe werkdag te beginnen! De tegels waren roos als we hier aankwamen, we hebben er dan maar mee doorgewerkt en alles maar in die kleur gehouden. Maar het resultaat valt best mee. Roos is normaal mijn kleur niet, maar ik kan er best mee leven zo!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...