12-09-2008

Zo heerlijk rustig!

We hebben net de deur van het restaurant dicht gedaan. Het heeft weer heel de avond goed vol gezeten. En nu zitten we hier met ons tweetjes in de zetel naar TV te zien. Alles opgerommeld. Alles netjes, en wat ook wel fijn is...... morgen moeten we geen wekker zetten! Het is de eerste keer sinds lange tijd dat we eens geen gasten hebben. Begrijp me niet verkeerd! Iedereen is nog steeds welkom! Morgen komen er trouwens al nieuwe gasten. Maar zo eens een keertje kunnen uitslapen gaat me toch deugd doen hoor! Ik ga er van genieten!
We hebben een fantastische eerste zomer doorgemaakt! Over het weer hoor je ons niet klagen. We hebben af en toe eens een bui gehad, of eens een onweer. Er zijn dagen geweest dat het eens flink doorgeregend heeft, maar die kunnen we absoluut op 2 handen tellen!
En we hebben ook fantastische gasten gehad! Allemaal stuk voor stuk heel fijne mensen, ieder met zijn eigen verhaal! Er zijn mooie vriendschappen uit ontstaan, heel gezellige avonden van voortgekomen, veel plezier gemaakt! Daar hebben we vooral van genoten! Je zit altijd tussen mensen die goed gezind zijn, want ze zijn op vakantie, of kunnen lekker met de voetjes onder tafel schuiven! En dat zorgt natuurlijk voor een heel ontspannen en uitgelaten sfeer.
En ik meen ook te mogen zeggen dat we in het restaurant al fijne vrienden hebben leren kennen. Mensen die hier ook vast wonen en bijna wekelijks over de vloer komen. En dat schept natuurlijk een band he! Gezellig!
We gaan nu nog tot begin oktober door en dan nemen we even pauze. We gaan enkele weekjes dicht doen tot het einde van oktober. Zelf op vakantie en ook een goede week naar België voor enkele familiefeestjes (onder andere de doop van petekindje Warre!!) We hebben house-sitters gevonden die hier voor ons alles in het oog komen houden zolang wij weg zijn. Dus kunnen wij met een gerust hart een weekje richting zuiden op vakantie, en een weekje bijtanken bij de familie in het noorden. Daarna zullen de batterijtjes weer opgeladen zijn om vanaf 1 november terug gasten te ontvangen. We gaan na onze vakantie ook het menu aanpassen. We maken er dan een wintermenu van met allerlei lekkere wintergerechten. Dat wordt smullen!
Maar nu dus eerst nog een maandje werken! En morgen lekker uitslapen! Zalig!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Die vakantie hebben jullie dan wel verdient en wij tellen ook al af hier, naar half oktober.
Heel veel liefs!xxx
moeder

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...