20-09-2008

Efkes stoefen!!

We krijgen regelmatig foto's doorgestuurd van Warre, het kersverse petekindje van Eddy. En met niet zo'n klein beetje trots (maar dus wel héééél veel!) laten wij u dan ook graag eens een paar foto's van dat flink bazeke zien! Is hij niet geweldig?! Ik vind hem om op te eten! Een wolk van een baby! En dat "plat" van de geboorte is er al helemaal af! Hij groeit gelijk kolen! Een gezonde brok is hij geworden.
We kijken er natuurlijk enorm naar uit om hem in oktober eindelijk eens in het echt te zien als we naar België gaan. De vakantie is geregeld! We hebben hier oppassers die in huis komen blijven zolang wij weg zijn, dus we kunnen met een gerust hart richting België, richting familie en vrienden! Iedereen nog eens een keertje zien en nog eens ne goeie Retiese pot gaan drinken op zondag! Maar superbelangrijk: de doop van Warre meemaken!!! Nen doop zonder peter, dat kan niet he! Dus Warre, we komen er aan!!!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...