16-09-2008

Klusjesdag!

Het was vandaag dinsdag, maar in plaats van op tour te gaan zijn we thuis gebleven om te klussen! Er is nog een hoop werk dat gedaan moet worden en het is hier nog stralend weer! Dus zalig om buiten bezig te zijn. We zijn een groot afdak aan het maken om hout onder te stockeren tegen de winter. We maken het gelijk een beetje groter zodat in de winter de auto ook onder dak kan! Want de garage zit nog bomvol rommel van de vorige eigenaar! Daar moeten we nog mee naar het containerpark geraken als we daar ooit nog eens tijd voor hebben!
We zijn anderhalve dag aan het rondrijden geweest vooraleer we alle materiaal bij elkaar gevonden hadden! Dat riep weer herinneringen op aan de tijd dat we hier nog voltijds aan het klussen waren! De doe-het-zelf-zaken zijn nog geen haar veranderd! We hebben weer goed gelachen vandaag! Om 13u deze namiddag konden we beginnen timmeren! Het houten kader is klaar, met een beetje geluk krijgen we morgen de platen er nog bovenop. Maar we moeten natuurlijk morgen ook onze boodschappen gaan doen want om 18u gaat de deur weer open! Dan zit ons weekend er weer op!
Het is nog wel eens fijn om zo nog eens te klussen "tussen de soep en de patatten door"! We gaan zo de winter doorspartelen denk ik! In plaats van dan dinsdag een of ander bezienswaardigheid te gaan bezoeken gaan we hier een of ander klusje opknappen, daar hebben we een heel jaar plezier van! In de winter zijn de meeste zaken hier toch gesloten (recreatieparken toch) dus kunnen we onze tijd beter nuttig besteden he ! Het kan er voor onze gasten tegen volgend jaar alleen maar op beteren! Dus we doen ons best he mannen!

Geen opmerkingen:

It's that time of the year again!!

Mijne dikke vriend mag ook terug buiten int zonneke staan. De winterslaap binnen is voorbij.   Alle tuin- en terrasmeubels buiten halen en a...