20-09-2008

Bescherming!!

We zijn ons een beetje aan het indekken tegen de winter. We horen hier allerlei verhalen de ronde doen over 6 weken lang min 20 graden enz... Beter voorkomen he! Dus hangen we rolluiken aan de ontbijtruimte omdat daar nog geen dubbele beglazing in staat. De raampjes zijn nog goed genoeg om er een paar jaar tegen te kunnen nu ze opnieuw geschilderd zijn, maar enkel glas gaat in de winter toch wat te koud zijn denk ik. Die rollen hadden we in april al besteld en geleverd gekregen, maar tot nu toe hebben we nog geen tijd gehad om ze te hangen. En nu we extra hulp hebben, maken we daar dankbaar gebruik van. Met z'n drietjes klaren deze mannen de klus op een voormiddag!
Een kleine rol aan de voorgevel, en aan de zijgevel een ietsje grotere! 's Middags is de klus geklaard vooraleer het restaurant open gaat. Dus in de namiddag, tijdens onze pauze kunnen we in Bourbon-Lancy een wandelingetje rond het meer gaan doen en een terrasje in de "1900" want de zon is er doorgekomen en dan is het nog altijd lekker warm hier!
En 's avonds mag ik als eerste de "rollekes dichtdoen"! Geweldig! Een veel veiliger gevoel ook, en "ze" kunnen 's avonds zo niet meer binnen kijken als het licht aan is in de ontspanningsruimte! Veel meer privacy voor onze gasten! En het zal warmer blijven binnen ook! Weeral een grote verbetering aangebracht dus!
En het is mooi afgewerkt! Het zijn echte vakmannen! Heel proffesioneel gedaan! Een pluim!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...