02-09-2008

Een leuke verrassing!

Groot was onze verbazing toen er verleden week plots mannen in onze tuin aan het werk gingen om bomen om te zagen en terrein vlak te leggen! Wij hadden ook die plannen om dat stuk achter de garage ,dat nu gewoon een wild bos is, met de tijd een beetje te "bewerken" zodat we het kunnen gebruiken. Maar nu hebben deze mannen ons al een berg werk uitgespaard! Het zijn loonwerkers die bomen onder de hoogspanningskabels omleggen en terrein vlak maken als er aan de hoogspanningsleiding moet gewerkt worden. Binnenkort komen ze dat ook hier doen dus.
Ze hebben een mooi stuk blootgelegd. De zon kan er nu volop binnenschijnen. Wat we er precies mee gaan aanvangen nu is nog niet duidelijk. Maar we gaan nog wel even zoet zijn vooraleer we al dat hout in de houtmijt zitten hebben! We zullen een paar "vrije" dinsdagen moeten gaan opofferen denk ik! En onze rug zal weer klagen! Vroeger in België hebben we ook 11 jaar lang met hout gestookt! Waar is de tijd! En ik was toen zo blij dat we verwarming op gas hadden! Maar hier gaan we dus weer voor het zware werk! Dat is goed voor de conditie he! Zo komen we in de winter ook nog eens buiten :)


Geen opmerkingen:

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...