30-05-2008

Stuntman Henri!

Toen we woensdagmiddag thuiskwamen van het winkelen, troffen we buurman Henri (84jaar!) aan op straat met zijn old-timers. Hij had de ene (een 2-chevautje) willen buitenrijden om de andere binnen op een andere plaats te stallen. Hij zit in zijn garage met een niveauverschil van 1 meter en daar kan geen enkele auto tegenop rijden he! Dus legt hij dan 2 balken naast elkaar op breedte van de wielbasis en probeert zo die 1 meter te overbruggen. Elke keer is dit goed gelopen, maar niet vandaag dus! Hij is naast de balk gereden en dus hangt hij met zijn 2PK met de motorblok vast op de balken en de wielen in de lucht! Wat een miserie! Mekkert hij! Wij hebben hem dan helpen depaneren met een paar rolkrikken en verenigde krachten en vooral veel durf van zijn kant want hij kroop weer even vrolijk terug achter het stuur! Maar onze stuntman kreeg het klaar! Hij is veilig beneden geraakt.
En om te laten zien dat hij niet bang te krijgen is, reed hij nadien de andere even vrolijk over dezelfde balken weer binnen. We zijn maar even in de buurt gebleven tot alles weer op zijn plaats stond! Hélène (zijn vrouw) kwam ook buiten piepen. Het is zijn passie he! Zei ze, met toch wel wat bezorgd kijkende oogjes. Ze had van binnen uit het raam alles zien gebeuren en was toch wel een beetje geschrokken denk ik. Het zijn kranige tachtigers, die buren van ons! Ik hoop dat wij ook zo mooi oud mogen worden! Daar teken ik nu al voor! Binnen veertien dagen geven ze een groot feest want ze zijn 60 jaar getrouwd!!! Dat kan tellen he!



Geen opmerkingen:

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...