10-05-2008

De Witte van Zichem in Cressy sur Somme






Vandaag was het zalig weer! Onze gasten hebben goed van het zonnetje kunnen genieten. Het leek wel of de Witte van Zichem hier in den hof zat te spelen met zijn bende! Plezant!

De vaders hebben met de koersfiets ne goeien toer gedaan. De moeders lagen hier in de tuin heerlijk te genieten van de zon, en de bengels hebben in de rivier dammen en vlotten gebouwd waar de bevers jaloers op gaan worden! Iedereen heeft zich kostelijk geamuseerd!

En wij hebben ondertussen hard gewerkt! We hadden deze middag een feest voor een verjaardag van een dame uit Bourbon-Lancy. Ze wilde een speciale menu met gateau en alles er op en er aan! En die gateau heeft ze gekregen ook! Het was een succes!! Ze hebben hier 2u zitten genieten! De chef heeft een dikke pluim gekregen!! Goed zo!

En deze avond hebben we voor onze gasten nog eens zo een menu gemaakt! Voor 10 personen!

het zijn allemaal ex-collega's van mij met hun kinderen en echtgenoten. Wel fijn om zo nog eens herinneringen op te halen! Het is hier weer een gezellige boel!

1 opmerking:

Anoniem zei

die witte van zichem ken ik ook! Ik had er vroeger ook zo eentje.
Ik zie dat ze zich kostelijk amuseren! En de wijn die zal daar zeker oké zijn! Groetjes en misschien kunnen wij daar ook eens halt houden!
Vic,Francine

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...