13-05-2008

den toerist uithangen!









Vandaag sluitingsdag! Dat wil zeggen zo vlug mogelijk het laatste werk doen en dan gaan profiteren! En dat hebben we gedaan ook vandaaag! Eddy is deze morgen al wat inkopen gaan doen terwijl ik gepoetst heb in de bar en de ontbijtruimte en nog wat lakens gewassen heb van de gasten van het voorbije weekend. Je bent er toch vlug wat tijd mee bezig he!



En deze middag zijn we vertrokken! Eerst naar de brouwer in Decize (50km van hier) en gaan winkelen want Eddy moest witte T-shirts hebben voor in de keuken. En nadien zijn we naar Park petit Robinson geweest in Bourbon-Lancy. Je waant je daar 30 jaar terug in de tijd! We hebben ons voorgenomen om elke dinsdag hier in de buurt iets te gaan bezichtigen om zo tegen het toeristische seizoen alles te kennen wat hier in de buurt te beleven valt! En zo dus vandaag Park Petit Robinson! Het is net alsof je een stapje terug in de tijd zet! Kleine botsautootjes, quads voor kindjes!, waterfietsen, pony-rijden.......... het kan er allemaal! Het is er echt gezellig!



Nadien nog ene gaan drinken in ons stamcafé "de 1900" bij Silvie en David en lekker gaan eten in restaurant "het centrum" en ons dagje verlof zat er weeral op! Maar het heeft wel deugd gedaan! We kunnen er weer tegen voor een week!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...