16-05-2008

Het loopt als een trein!

We hebben onze eerste gewone werkweek achter de rug. En het is fantastisch goed meegevallen!
De ene middag is al wat drukker dan de andere natuurlijk, maar de "routiers" (camionchauffeurs) beginnen ons te vinden. Ook de vertegenwoordigers en handelaars beginnen 's middags te passeren. Dat is natuurlijk wel fijn. We hebben deze week 1 gezin hier gehad. Dus zaten we 's ochtends gezellig met ons 5 aan het ontbijt, en dan nadien trokken zij er voor een ganse dag op uit.
Cato, hun dochtertje van 5 jaar vind het hier kei-leuk en wil niet meer naar huis terug! Maar morgen is het jammer genoeg zo ver. Ze gaan weer terug naar België. Ook Ingrid en Filip keren tegen hun zin terug naar België. Ze hebben echt genoten van hun weekje vakantie. Ze hebben vandaag met hun neus tegen het raam van het immobiliënkantoor gestaan, maar zullen dan toch maar geen huis kopen in de streek. Het was wel heel verleidelijk zeiden ze. Ze zijn aan de streek verkocht! Wel, ze zijn altijd welkom bij ons! Het waren fijne gasten!
Morgen komen er weer nieuwe! 2 mensen uit Retie die gebeld hebben dat ze tot dinsdag hier blijven. We kennen ze zelf niet, maar het is familie van familie. Het gaat goed rond daar in België heb ik de indruk! Zeker na onze reportage in "onderox" hebben we heel veel reacties gehad! Jammer genoeg hebben we ook al mensen moeten teleurstellen omdat de zomer zo goed als vol zit, maar misschien lukt het volgende jaar wel! Blijven proberen! Het is echt de moeite!! Het is hier zo prachtig! Je moet het gewoon een keer gezien hebben. En dan heb ik daarstraks nog een telefoontje gekregen van 2 mensen die morgenavond zullen arriveren voor een nachtje. Maandag krijgen we dan een Nederlands echtpaar dat tot zaterdag hier zal blijven.... Voor het restaurant hebben we voor morgenmiddag reservaties voor 6 personen en morgenavond voor 12 personen.
Het loopt goed dus! Heel plezant allemaal! Als het zo goed blijft gaan en we er zo veel plezier aan blijven beleven zoals nu, dan zitten we hier goed voor een paar jaar! We hebben het hier echt naar onze zin! Het Bourgondisch leven bevalt ons prima! De groeten allemaal! En tot de volgende!

1 opmerking:

Anoniem zei

Echt leuk dat het zo goed draait en na die paar dagen bij jullie zijn we er ook van overtuigd dat dat gaat blijven lukken. We hebben er echt van genoten. Helemaal verlof. Ik heb de foto s net gedeeld met jullie contact email adres. Ga er maar eens rustig voor zitten, want het zijn er meer dan 150. Voor volgend jaar wacht ik nog op de communiedatum en zodra wij het weten, weten jullie het ook. Veel plezier en werkgenot en geniet ervan. Erik, Hilde, Steff en co.

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...