30-04-2008

Supergrandioosfantastisch!!!!!





Onze openingsreceptie is geweldig geweest! De zaak zat bomvol! Er was heel veel lof over het geleverde werk en dat is altijd fijn, en iedereen was zo enthousiast! De burgemeester had zelfgeplukte sneeuwklokjes voor mij bij. Echt, het is geweldig geweest! Het begin is heel goed gemaakt. Iedereen heeft gezegd dat ze eens gingen terug komen om te komen eten of ene te komen drinken. Als ze dat nu allemaal ook gaan doen, dan zitten we goed he! Fijn fijn fijn!
Ik ben gelukkig! Ik ben content! Het gaat allemaal heel goed lukken! Het zal morgen wel een beetje stressen worden zo het restaurant voor de eerste keer open doen, maar we hebben besloten dat we pas 's avonds rond 17u open doen, dan hebben we wat meer tijd om alles op punt te stellen. Eddy heeft vandaag al ne grote pot (5kg) stoofvlees gemaakt. We konden iedereen amper uit de pot houden omdat het zo lekker rook! Maar ze mogen morgen allemaal komen proeven natuurlijk!! En de fritketels staan ook klaar. De groenten zitten in de koeling, en de rest van het vlees zit vacuum verpakt in de koeling. De kaas ligt klaar. We kunnen open doen! Yeah!
En de hotelkamers staan klaar! Alle kamers liggen vol vanaf morgen! De eerste gasten zijn vanavond al aangekomen. Ons Nele en Bart Dockx. Hij komt hier trainen om in de Tour de Picardie de draad terug op te nemen na zijn val (heupbreuk). Het zal hier gezellig druk worden dit weekend! Ik kijk er al naar uit!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Laat de kurken maar knallenn het harde werken is geweest. Gooi de remmen nu maar los want vandaag is het feest!Dus proficiat met jullie prestatie je hebt het toch maar weer gefikst, wees trots op war je hebt bereikt GEFELICITEERD het is niet niks
erwnic

Anoniem zei

Dit is een dag met een bijzonder tintje,
jullie verdienen bloemen en natuurlijk ook een lintje
Daarom deze bijzondere wensen want jullie zijn unieke mensen
Dat de vreugde en het geluk van deze dag
jullie voor altijd vergezellen mag!
Van harte proficiat met jullie opening en heel veel succes deze avond in 't restaurant!
PROOST!!!
Kristin xxx

Anoniem zei

Spannend die laatste dagen en duidelijk een geweldig feest gisteren bij jullie!
Van harte gefeliciteerd, een topprestatie! We wensen jullie volle kamers en een druk restaurant voor de toekomst! en hopen uiteraard eerstdaags ook zelf eens langs te komen!
Succes, goeie moed, jullie hebben het dubbel en dik verdiend!
t.Irène, t.Jeannine, o.Hans

It's that time of the year again!!

Mijne dikke vriend mag ook terug buiten int zonneke staan. De winterslaap binnen is voorbij.   Alle tuin- en terrasmeubels buiten halen en a...