14-04-2008

HAPPY FAMILY!!

We zijn er een paar daagjes uitgeknepen. Zonder iedereen te verwittigen zijn we stillekes naar België vertrokken om onze wagen (die daar verkocht was) weg te brengen. Met 2 auto's naar ginder vrijdag, eentje meteen weggebracht naar de kopers, en dan met onze nieuwe Franse wagen alleen verder. We hebben daar in België enkele mensen serieus doen verschieten met onze plotselinge verschijning! Wel grappig.
Vooral zaterdag op de koers in Kortrijk! Staf en Ingrid, met wie we wekelijks naar hun zoon Jasper gingen kijken, wisten niet waar ze het hadden toen wij plots voor hun neus stonden aan de aankomst! En wij waren ook in onze nopjes dat we onze Jasper nog eens konden zien koersen! Een geweldige dag geweest! Ik heb echt genoten van nog eens een dagje live-koers kijken! Jasper is trouwens in de eindstand van de tweedaagse van de Gaverstreek weer knap 17e (van 185 vertrekkers!) geeindigd! Goed gedaan neefje, Proficiat!
En dan 's avonds naar het verjaardagsfeestje van mijn beste maatje An! Dat was ook meteen een mooie cadeau voor haar! Het was alleszins heel fijn om de familie en vrienden nog eens te zien. Maar natuurlijk kan je niet bij iedereen terecht als je maar voor een paar dagen in het land bent. Ik wil me dus bij deze al verontschuldigen bij diegenen waar we niet binnen gereden zijn of die we niet gezien hebben, maar we hadden echt niet meer tijd om iedereen een bezoekje te brengen. Het zal vlug 1 mei zijn he! Het werk roept!
We zijn natuurlijk wel naar ons "oude huisje" geweest en mochten daar met vreugde ontdekken hoe flink die jonge kereltjes het in de familie doen! Onze Thor is al ne flinke brok geworden! Die groeit gelijk kolen, en onze Gust kan al ferm alleen stappen. Wat zullen die 2 mannen ooit de straat nog onveilig gaan maken! Het gaat er nog stuiven op den Asberg!! En ook onze petekindjes (en kinderen) hebben we weer gezien. Dat was natuurlijk ook zalig! En er is er voor Eddy weer eentje op komst, hij mag nog eens ne keer peter gaan zijn in mei! Joepie!We hebben altijd een hele goede band gehad met de kinderen en kleinkinderen van onze broers en zussen. Zelf hebben we het geluk van kinderen krijgen niet gehad, maar we zijn wel een keer of 30 ondertussen al denk ik nonkel en tante. En dat is ook heel fijn! We zien ze allemaal even graag!
En ene daarvan heeft ons weer een zalig gevoel gegeven gisteren! Onzen Tom heeft voor de 2e keer Paris-Roubaix gewonnen! We zaten in Retie met schoonmoeder en een broer en schoonzus naar de koers te zien en ik moet je niet vertellen hoe spannend het voor ons allemaal was he! We waren kapot van de zenuwen! Maar die klasbak heeft het weeral klaar gekregen! En hoe alstublieft????? Dat noem ik power!! Heb je gezien hoe hij weer over die kasseien vloog? Heb je hem aan de aankomst nog zien wegrijden van die 2 anderen? En hoe hij dan na 5 minuten zo fris als een hoentje voor die micro verschijnt en eens efkes komt vertellen hoe hij het allemaal voor elkaar gekregen heeft? Die kerel kan fietsen! We hebben er meteen een goei fleske op gekraakt gisteren!
En voor we vandaag weer naar Frankrijk vertrokken, zijn we natuurlijk eerst die kassei nog eens gaan bewonderen bij Tom! Nog een paar te gaan en hij kan zijnen oprit in het nieuw leggen! Merci Tom, voor weer maar eens een prachtig moment! Door jou hebben we al veel mooie dagen gekend! En ik ben er zeker van dat er nog heel veel mooie gaan volgen! Er zit nog kruit in dat kanon!

1 opmerking:

Anoniem zei

23 april ga ik zeker onderox halen. Is wel tof. Ben benieuwd.
Ik probeer jullie ook wat op te volgen als ik een pc vind.
Is wel gezellig om alles te lezen.
Vele groeten
luc en sabine

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...