23-04-2008

Allemaal goed nieuws!

Gisteren namiddag waren we weer aan het werk toen er ineens 2 kameraden van ons met de motor op de parking reden! Ze hadden in het dorp gevraagd waar Eddy en Greet wonen en men had hen met de auto tot hier op de parking begeleid. Grappig toch! Die mannen waren onderweg naar Zwitserland en zijn hier een nachtje blijven slapen. Gezellig! Deze morgend zijn ze weer vertrokken.
De brouwer is de stockageruimte komen vullen met drank! Nu kunnen we de bar al zeker open doen! Als men nu volgende week ons vlees en groenten nog komt leveren is alles in orde! De verzekeringsagent is langs geweest met de offerte. We hebben nu een prof.verzekering voor de uitbating van bar-restaurant en chambres d'hotes. Dat is veel beter dan hotel. Voor de belastingen maar ook voor de normen van de veiligheid! We mogen gewoon chambres d'hotes zijn in plaats van hotel! Veel soepelere wetgeving! Nu zijn we helemaal gerust. En ook voor onze persoonlijke hospitalisatieverzekering en zo is nu alles in orde! Een hele geruststelling!
Eliane is deze namiddag ook hier geweest. Die had ook heuglijk nieuws bij. Zij is gisteren voor de 1e keer grootmoeder geworden! Ze was zo gelukkig! De tranen stonden in haar ogen! Eliane (secretaresse v burgemeester) en haar man Guy zijn ondertussen al goede vrienden geworden. We zijn zondagavond uitgenodigd bij hen om een glaasje champagne te komen meedrinken op de geboorte van hun eerste kleinkindje. Dat wordt waarschijnlijk ons laatste avondje uit gedurende lange tijd, want donderdag is D-day he! Spannend!
Morgen komen Michel en Marleen (broer van Eddy) nog eens een paar daagjes ter hulp gesneld! We gaan heel de boel nog eens tegoei opkuisen voor de opening en alles op zijn plaats zetten. Ik denk dat ik vandaag het laatste schilderswerk gedaan heb voorlopig. Morgen nog eens tegoei rondkijken of ik niks vergeten ben. Alle nieuwe lakens en handdoeken zijn gewassen en gedroogd maar nu wacht er natuurlijk nog een berg strijk!!!!! We raken er wel door!
Alles komt goed! Als je dat blijft geloven is het ook zo! En zo leven wij hier! Alles komt goed!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het begint te spannen he!!! Al twijfel ik er niet aan dat het jullie gaat lukken. We zullen blij zijn dat we kunnen komen volgende zondag. Onze Thor vroeg ook al wanneer we nu eindelijk eens naar Nonkel Eddy en Tante Greet gaan. Vele groetjes uit de zonnigen Asberg.

Anoniem zei

dddGreet Verwaest heeft zonet getelefoneerd dat we kunnen komen logeren super!!!!!!!! en dan kreeg ik nog te horen dat net dan juist ons buren er zijn dat kan zeker niet meer stuk ik kijk er nu alnaar uit ik ben benieuwd hoe jullie het daar hebben alvast veel succes met de opening op 1 mei succes!!!!!!!!!!!!!!
hild en ted

Anoniem zei

We bakten en snoepten hier zefgebakken wafels deze namiddag Moemoe en vava zitten hier naast mij en we keken naar de blogspot .Ze wensen jullie heel veel succes met de opening van" Le Moulin du Gué " en ze gaan een kaarsje branden aanstaande donderdag.
Liefs van ons met een dikke kus!xxx

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...