26-11-2008

Werkendag!!!!

Het is hier weer werkendag!! Maandagnamiddag ben ik begonnen met schilderen in de kamers van de Chambres d'hotes. Eén voor één wel te verstaan. De kamer met de 2 enkele bedjes (kamer 2 dus) is eerst onder handen genomen. Plafond en muren zijn al gedaan, nu de ramen en deuren nog. Maar ik zal de werken tot volgende week moeten onderbreken want de plicht roept weer. Voor morgenavond hebben we reservaties voor het restaurant en vanaf vrijdag zijn er 3 kamers volgeboekt voor het weekend. Voor dat schilderwerk blijft er in de winter tussendoor tijd genoeg over, dus als de zaak draait ligt het schilderwerk stil. Genoeg afwisseling dus. We zitten niet stil. Eddy heeft ook al nieuw parket gelegd in de kinderkamer met stapelbed. Het begint er allemaal heel goed uit te zien. Dat is al vanaf de eerste week dat we hier wonen, dat ik zit te wachten om aan die kamers te kunnen beginnen. Maar we moesten natuurlijk dat eerste seizoen zo door he! Geen tijd meer over om de kamers te verven. Stilaan komt alles wel in orde.
Maar we vliegen er morgen in de keuken dus weer in en laten de rest eventjes voor wat het is.
By the way, wij hebben hier al een paar dagen zalig weer! Volop zon en vlot 10 graden overdag!Wat anders dan dat sneeuwtapijtje in de Kempen he! 15 cm hoorde ik? Jongens toch, wat een toestanden he! Wees voorzichtig op de baan als je er door moet om te gaan werken! En vooral: hou het ginder! Voor mij hoeft het hier nog niet te sneeuwen hoor!
Groetjes en tot de volgende!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...