16-11-2008

Wat gaat de tijd toch snel!

Het is dit weekend precies 1 jaar geleden dat wij naar hier gekomen zijn voor enkele dagen om ons "contract de vente" te tekenen. Ons koopcontract dus. Zo snel gaat het dus he! En als je dan ziet wat er op dat jaar tijd allemaal al gebeurd is! Maar jongens toch, als dat zo voort gaat!
Ik had er echt nog niet bij stilgestaan. Maar Eddy en Odetje, onze vrienden hier, waren deze middag komen eten. Vorig jaar hebben we dat weekend bij hun in het appartement gelogeerd. Daarom wisten ze de datum nog precies. En deze middag kwamen ze hier binnen met een verrassing om te vieren dat het nu juist een jaar "van ons" is. Merci nog eens he maatjes! Fijn dat jullie er aan gedacht hebben!
Wij werken ondertussen goed door. We kunnen ons nog wel een paar jaartjes amuseren hier! Nu zitten we een dag of 4 zonder gasten, dus gebruiken we de tijd tussendoor om nog volop te klussen en verbeteringen aan te brengen. We hebben nog ideeën genoeg! Het kan er alleen maar op beteren! En dat komt jullie dan weer ten goede he!
Maar het ziet er voor de toekomst nog goed uit ook! De reservaties voor 2009, en zelfs al voor 2010 lopen goed binnen! Als u van plan bent om volgend jaar eens naar hier af te zakken, wacht niet te lang om uw kamertje te boeken! De zaak zit vol voor je het weet! De weekends van sinksen en hemelvaart zitten al helemaal vol! Maar we hebben nog plaats genoeg op een ander moment hoor. Kom maar af! Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Wij zijn klaar voor weer een nieuw jaar in de Moulin du Gué! We zijn het hier nog lang niet moe!
Groetjes en tot de volgende!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...