01-11-2008

Back in the running!!!

We hebben vandaag onze deuren weer open gedaan. En het is weer direkt koekenbak!
Alle kamers zitten vol en het restaurant is volledig gereserveerd voor vanavond! We zullen het geweten hebben dat de vakantie gedaan is! Maar zo moet het ook he! De zaak moet goed draaien! We zetten dus weer ons beste beentje voor en vliegen er met nieuwe moed in!
Het is hier vandaag wel heel slecht weer! Het regent al de ganse dag! Echt triest allerheiligenweer. De bloemen op het kerkhof zullen er maar slapjes bij staan zo!
Ik ben vorige week in België nog op de kerkhoven bij de familie langs geweest. Het roept weer zo veel herinneringen op he! Voor je plezier moet je op die plek niet zijn!. Ik voel me nadien altijd zo ellendig! Ik zal hier thuis wel aan hen denken!
Ben heel blij dat we terug zijn! Rustig, naast het riviertje! Wat hadden we dat kolkende water gemist! Het was een fijn weerzien met de buren, en vanavond komen er nog wat vrienden uit de buurt eten! Het leven gaat dus weer zijn gewone gangetje. En dat is maar het beste ook!
Leve het leven in Bourgondië! De rust en de natuur!
De groeten!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...