02-11-2008

Joepie de zon is er weer!

Vandaag is het zalig weer buiten! Een zacht herfstzonnetje lokt je gewoon naar buiten! Onze gasten kunnen dus volop van de mooie herfst genieten!
Gisteren zijn ze noodgedwongen binnen-activiteiten gaan doen. Maar ze hadden geluk! Er was in Bourbon-Lancy een beurs van wijn en gastronomie. Daar kon ja vanalle lekkere dingen proeven en kopen. En met een mooi groepje van 10 kameraden van de jeugdclub van vroeger, kan je dus op zo'n beurs al eens veel plezier beleven! En zeker als je op de foto mag met Miss Bourgogne!

Ze hadden er blijkbaar aardig naar hun zin gehad want de stemming zat er goed in 's avonds! Ze hebben hier met zen allen hun buikje nog rond gegeten en nadien spellekes gespeeld in de bar. Het was al lang donker voor we gingen slapen! En heel vroeg weer tijd om op te staan deze morgend! Amai.
Maar vandaag zijn ze dus op pad! Een deel van hen moet straks al naar huis om morgen te gaan werken, en de rest vertrekt morgen ook. Maar we krijgen al nieuwe gasten vanavond. Het is hier dus weer een vrolijke boel!
Vanavond is het Italiaanse avond. Er staat als voorgerecht ham op het menu, nadien Picata Milanese!!! Lekker!! en als nagerecht tiramisu!!!! Een lekker wijntje er bij en bij de koffie achteraf nog een Amaretto en het kan niet meer stuk he! Schol!
Ciao amigos!!!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...