11-11-2008

Nagenieten!

Wij zitten hier nu met ons tweetjes in onze living. Het is dinsdagavond, dus de zaak is dicht. Onze gasten zijn deze morgend vertrokken. Omdat het een feestdag was, hebben we deze middag uitzonderlijk het restaurant open gehouden. En we hebben goed wat volk gehad! Goed dus he!
Maar wij zitten hier eigenlijk meer een beetje na te genieten van een fantastisch weekend! Er zijn vrienden van ons komen logeren. En dat is altijd fijn natuurlijk. Maar nu het hier in de winter een beetje rustiger is, hebben wij ook meer tijd voor onze gasten. En als er dan vrienden van ons uit België komen, zijn het altijd gezellige onderonsjes 's avonds! Voor ons ook een fijn "avondje uit" met de vrienden dus! We moeten welliswaar zelf onze pintjes tappen, maar kunnen er wel komen bij zitten om ze leeg te drinken he! En dan durft het wel eens laat worden! Maar wel heel plezant en gezellig! Ik meen te mogen zeggen dat de groep zich goed geamuseerd heeft dit weekend, goed gegeten en gedronken heeft en eigenlijk al bij al nog geluk gehad heeft met het weer! Het is natuurlijk wel november, terrasjesweer moet je niet meer verwachten, alhoewel we zondagmiddag toch op ons terras gezeten hebben (met een jas aan!) Onze vrienden waren toen net de prachtige wandeling van 10 km hier in het dorp gaan maken. Nu in de herfst prachtig met al die mooi gekleurde bladeren!Maandagnamiddag, na de service in het restaurant zijn we samen met hen naar de wijnboer gereden voor een rondleiding in de caves en een degustatie van de verschillende wijnen. Proeven en kopen dus met andere woorden. Wij moesten onze voorraad toch weer een beetje bijvullen na de goeie zomer, dus zijn we maar met zen allen gereden en hebben we er een gezellige namiddag van gemaakt.'s Avonds was er voor iedereen fritjes met stoofvlees voorzien en is er een goei potje gekaart in de bar! Een fijne afsluiter van dit gezellige weekend!Groetjes en tot de volgende!
By the way Ben: nog nen hele gelukkige 18e verjaardag voor jou!!! xxx




1 opmerking:

Anoniem zei

Nog eens bedankt voor het gezellige weekend.

heel veel gelachen heel lekker gegeten in heel goed gezelschap

Winnic

It's that time of the year again!!

Mijne dikke vriend mag ook terug buiten int zonneke staan. De winterslaap binnen is voorbij.   Alle tuin- en terrasmeubels buiten halen en a...