14-11-2008

Plezier voor jong en oud!

Wij hebben hier in de buurt (op een kleine 8km) een geweldige toeristische troef! Park Petite Robinson! Dat is een pretpark van 30 jaar geleden waar je in terecht komt! Het is het hele jaar open, alle dagen van de week, en als je er met een groep beland is plezier gegarandeerd! Je kan er gratis binnen! Geen inkom! Waar kom je dat tegenwoordig nog tegen?
Er valt vanalles te beleven! Je kan er Karten! Maar verwacht nu natuurlijk niet zo van die supermoderne wagentjes he! Het is allemaal wat verouderd, maar dat maakt het net zo charmant!

Een race tussen de groepsleden? Kan allemaal want de eigenaar komt er met de vlag bij staan! Iedereen wordt aan de finish "afgevlagd". Geen discussie mogelijk dus! Start your engines!!!
Of als dit voor jou toch nog veel te snel gaat, dan kan je altijd de "gekke fietsen" nog uittesten! Dat wordt helemaal lachen! Wie rechtblijft is al een krak! Benieuwd wie vandaag weer met een "blauwe kont" naar huis gaat!

En als je moe-gefietst ben kan je je nog uitleven in de kleine barakjes die er staan. Daarin staan tafeltennis- en "sjotter"-tafels. Dus moest er eens een spatje regen vallen kan je daar even gaan schuilen en de team-spirit wat opbouwen! Er is ook een bar-taverne aan waar je iets kan drinken of een snackje kan eten. En er is buiten een grote overdekte houten dansvloer. Hou je vooral niet in! Laat de beentjes maar eens goed uitzwieren!

Deze groep heeft zich er althans heel goed geamuseerd! En ze hebben gezegd dat ze zeker nog eens een keertje terugkomen! Want het was super! Plezant he! Bourgogne heeft inderdaad voor iedereen veel te bieden. Zomer en winter, er valt altijd wel wat moois te beleven!
Groetjes en tot de volgende!



Geen opmerkingen:

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...