02-05-2009

1 jaar Le Moulin du Gué!!

Gisteren, 1 mei, was het precies 1 jaar geleden dat wij "Le Moulin du Gué" geopend hebben! Dat is toch snel gepasseerd he! Al een jaar bezig zeg! En al heeeeel veel meegemaakt op dat jaar tijd! Maar natuurlijk veel plezante dingen ook! We voelen ons er nog altijd goed bij! En hebben nog geen spijt van onze beslissing! We doen het nog altijd met ons hart!En omdat we nu net heel het weekend bekende mensen op de kamers hebben zitten, hebben we er met hen maar een goei fleske op gekraakt! En een toast uitgebracht op nog veel mooie jaren!Eddy had nog eens ne goeie gateau gemaakt en die hebben we lekker opgesmuld natuurlijk!
Eentje met slagroom en vers fruit!!!! HMMMMMMMMMMMMMM smullen maar!Maar eerst kaarsje uitblazen! We beginnen aan onze 2e termijn! En we hebben er zin in! Ik hoop dat we in ons tweede jaar even toffe gasten en "eters" mogen ontmoeten als in ons eerste jaar! We hebben al heel veel fijne nieuwe contacten gemaakt! En dat maakt het werk zo fijn en gezellig en de moeite waard!

Groetjes en hopelijk vlug tot ziens allemaal in "Le Moulin du Gué"!!

1 opmerking:

Anoniem zei

BRAVO à Greet et Eddy pour avoir fait revivre le Moulin du Gué à CRESSY ! Ca marche !!! hourra !!!
Bon courage à tous les deux et longue vie au Moulin du Gué et à
Vous qui êtes très accueillants ?courageux et très gentils ,... et de bons amis .
Avec toute notre amitié
ELIANE & GUY.

Coque au vin!

 Vandaag verzorgen we weer een privée-feest in ons restaurant.  Altijd gezellig. En leuk om te doen. Mooi versierde tafel, iedereen is happy...