08-05-2009

zomerklussen!

Het begint overal mooi groen te worden! Maar jammer genoeg schiet dan ook het onkruid overal volop uit de grond! Op de knietjes dus en plukken maar. Maar goed oppassen voor de rug he;-)
Het was hier gisterennamiddag zaaaaalig weer! Heet zelfs! Maar jammer genoeg is het niet blijven duren. We hebben vanaf een uur of 5 de zon niet meer gezien en het heeft geregend en een beetje onweergeroffel op de achtergrond! Niet mijne favoriet he;-) Ze geven trouwens voor de volgende dagen veeeel onweer. Dus als we even niet reageren op mails hebben we waarschijnlijk weer geen internet meer ;-) Dat kennen we al! Eddy heeft de dam zuiver gemaakt. Er blijven nogal eens takken achter de stenen haken en dat is niet mooi he. Dus trekt hij zijn liesbotten aan en stapt het water in om al de rotzooi op te ruimen. Sexy pakske he ;-)
En ik heb van mijn vriend buurman Henri Dahlia's gekregen voor in mijnen hof te planten! Hij is ze persoonlijk in de grond komen steken! Mijne superbuurman! Ze beginnen al goed uit te schieten! Zal mooi zijn als ze in bloei staan! Plezant he, de lente!!!

In ruil ga ik morgen met Hélène wat opzoekwerk doen op internet. Zij is bezig met een stamboom van de familie en moet daarvoor nogal wat opzoekwerk doen. Maar ze hebben zelf geen computer en kunnen er ook echt niet mee werken! Ik help ze dan graag een handje! Het ene plezier is het andere waard he ;-)

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...