28-05-2009

Een klein weekje de ex-collega's over de vloer!

Vorige week hebben we hier een dag of 5 enkele ex-collega's van mij met hun gezin op vakantie gehad. Het is al de tweede keer dat ze met zen allen naar hier afzakken en het is elke keer heel plezant om die bende over de vloer te krijgen! Het zijn echte levensgenieters!
De klein mannen waren hier vorig jaar ook al mee op vakantie geweest en die hadden maar naar 1 ding uitgekeken: dammekes bouwen!!! Ze hebben vanaf dag 1 in het water gezeten en we hebben ze er bij wijze van spreken de laatste dag om 21u terug uit moeten halen! ;-) Die hebben zich heel goed geamuseerd! Het was dan ook schitterend weer! Zondag haalden we hier zelfs 33 graden! Volop zomer dus! We begonnen de dag met eens tevig ontbijt op terras. Meteen van alle lekkere zonnestralen genieten! Zonne-energie opdoen! En ook 's avonds werd de dag daar weer afgesloten. Na een goei diner met de nodige dranken om te spoelen, en af en toe eens een zelfgemaakt brouwseltje van de chef proeven he ;-) Toch zeker de Bourgondische avond bleek een succes te zijn! En iedereen heeft van de "slakskes" geproefd! Flinke mannen! Heel de groep heeft goed gegeten alle dagen! Het zijn volleerde Bourgondiërs geworden!Met natuurlijk het gevolg dat er 's anderendaags moest gesport worden om al die overtollige kilo's er weer af te trainen! En velo ! Ze hebben elke dag een aardig ritje gedaan en natuurlijk ook de beklimming van de Mont Beuvray stond op het programma! En iedereen is goed boven geraakt! En ook weer goed terug thuis! Want ze hebben de rit heen en terug gedaan! En wat is er dan zaliger dan lekker uitzweten op terras met ne goeien Duvel of donkere Leffe in de hand? Genieten is de boodschap!!!! En daar was deze groep redelijk goed in ;-)
En wanneer de mannen elkaar op de fiets goed aan het aftroeven waren genoten de dames hier in de tuin van de rust en de zon! De kinderen de rivier in, de zeteltjes plat en zonnen maar! Boekske lezen, fleske ijskoude witte wijn er bij...... dat is vakantie!Wel, beste ex-collegaatjes en partners en kinderen.... het was weer een plezier om jullie hier te hebben! Hopelijk kunnen we dit nog vele jaren blijven doen zo he! Zo blijven we mekaar kennen en kunnen jullie hier jullie batterijtjes altijd goed komen opladen! We leggen jullie met veel plezier in de watten! Wij genieten van jullie te zien (en horen aan tafel!!) genieten! Het is met liefde en plezier gedaan! Groetjes en tot de volgende zitting he!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...