08-03-2009

Werkverslag zaterdag!

Na zo een avondje stappen krijgt natuurlijk de wekker een dagje verlof he! We staan ietsje later op, rond een uur of 9 en werken vandaag niet meer zo hard. Er wordt alleen een houten schutting geplaatst tussen het terras en de tuin van de gite. Daar tussenin hebben we nu plaats om de gasflessen voor de keuken enz. te plaatsen. Nu ziet men vanop het terras die gasflessen en de rommel in de tuin van de gite (die nog opgeknapt moet worden maar wanneer he?) niet meer liggen. Dus nu zitten we ècht wel proper!!! En als echt allerlaatste job worden de moeilijke bomen die nog op het stuk achter de garage stonden ook nog platgelegd! Daar waren er een paar bij die ietsje te dicht bij de elektriciteitsdraden stonden. En ik en Eddy met zen tweetjes, dat lukte niet om die om te doen.
Met onze sterke beren er bij nu waren die zo neergelegd! Eddy weet ook weeral wat doen de volgende dagen. Weeral stookhout! We gaan het nog lekker warm krijgen de volgende winters!Maar ze stukzagen en stockeren, dat gaan we vandaag echt niet meer doen! We geven onze helpers met veel plezier vrij voor de rest van de dag. Zij gaan op pad om te kijken waar ze in de zomer eens kunnen gaan vissen als ze terug komen voor vakantie !

De Franky neemt meteen de proef op de som en gaat een poging doen om een viske uit de Somme te vangen! Maar het is steak geworden zalle! Geen viske gezien! En toch zit er forel op! volgende keer meer geluk!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...