21-03-2009

Milaan - San-Remo!! La Primavera!!

Hello Friends and family!! We zijn weer veilig thuis geraakt hoor! We hebben ongelooflijk genoten van de dagen in België! Oergezellige kermis gevierd, nog eens goed aan de andere kant van de bar doorgebracht, en er dus ook een paar dagen nadien nog plezier aan beleefd! Maar het is maar ene keer per jaar Retie-jaarmarkt he! ;-) En we gaan dat proberen in ere te houden zo lang het gaat! Dan zien we op een paar dagen héél veel bekend volk terug en dat is plezant!
En ook de klein mannen waren weer allemaal goed gegroeid! Die krijgen goei eten, dat zie je. Flinke bazekes allemaal! Wat zullen ze weer rap groot zijn.
De moekes hebben hun knuffels weer gehad (en wij ook natuurlijk ;-) ) dus we kunnen er allemaal tegen tot de volgende overtocht. Maar dat zal pas na de zomer zijn, want vanaf nu gaat het alleen maar drukker worden. We hebben sinds gisterenavond alweer gasten op de kamer, gisterenmiddag en avond volk gehad in het restaurant, en morgen verwachten we veel volk in de bar. Hier vlakbij is een heel groot veld dat rond deze tijd vol paasbloemen staat. Wat volk dat daar op af komt, dat geloof je niet. Volgens de buurvrouw stonden hier verleden zondag 29 auto's langs de kant geparkeerd!!!!! En wij zaten in Retie op de jaarmarkt ;-) Maar morgen zijn we thuis en we hebben speciaal taart en koffie voorzien, voor al de wandelaars die paasbloemen zijn gaan plukken. Eens benieuwd wat het gaat geven. Vorig jaar was dat ook een stormloop, maar toen waren wij nog niet open. Toen wisten we niet wat er gebeurde op een zondagmiddag, als de hele straat volgeparkeerd stond. We wachten af he!
Maar deze namiddag staat helemaal in het teken van de Primavera!!!! Milaan - San-Remo!!!! Koers koers koers!!!! En wij geloven er helemaal in dat ons Tommeke daar dit jaar gaat winnen! We hebben met onze gasten afgesproken dat zij tegen 17u ook de aankomst mee komen volgen en mee de champagne gaan laten knallen!!!! Er komen ook nog een paar Belgische vrachtwagenchauffeurs naar hier vanavond. Dus het kan wel eens leuk gaan worden. Om 18u30 nog reservaties in het restaurant! Duimen hoog dus!!!!!! Brand allemaal een kaarske, steek als het moet een hele fakkel in brand...... maar supporter voor Tom want ik voel aan mijne kleinen teen dat hij gaat winnen ;-) ik wil gewoon nog eens een feestje bouwen vanavond!! We zijn nu getraind he ;-)
Tot morgen!!! Eens zien of mijne kleinen teen gelijk had! We shall see!

1 opmerking:

Anoniem zei

FAIL! Om het met een moderne internet-term te zeggen. :-)

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...