08-03-2009

Werkverslag vrijdag

We stonden op met een stralende zon! En dan vliegen we er weer met volle moed in he! Na een goei stevig ontbijt gazze geven!! Vandaag gaan we de achtergevel schilderen. We staan lekker in het zonneke! Dat komt goed vandaag!Maar al snel hadden we door dat die achtergevel niet met zo'n goede kwaliteit bezet was als de zijgevel! Veel groffer, dus kroop er ook veel meer verf in en pakte de verf er zo goed niet op! Miserie! En de zon had ook al wat van haar "power" verloren!
Maar we gaven niet op en bleven doorgaan! Elkaar tussendoor motiveren en regelmatig een drank-pauze en het kwam in orde. Maar we hebben wel de hele dag aan dit werkje bezig geweest! Tijd voor iets anders was er niet meer. Het was een heel stuk, en het ging heel slecht vooruit!
Maar we hielden de fun er in! En tussendoor kregen we nog bezoek van Henk en Tania die eens naar de werken kwamen kijken. Pintje tussendoor op het terras en we hadden weer eens een pauze gehad! Nog een stukske! Het einde komt in zicht! Volhouden!!!Yeahhh! We hebben het gehaald! De bovenkant is nog later bezet geweest en is nog in goede staat, dus besluiten we om dat zo te laten. We gaan enkel de luikjes nog schilderen in dezelfde kleur als de luikjes aan de voorkant! Maar dat zal voor een ander keertje zijn. Als het in april eens een paar dagen mooi weer is haal ik ze er af en amuseer me met schuren en verven!

We genieten nog maar eens van het behaalde resultaat. Het is wel heel proper en netjes nu he! Zalig! Ik zie me hier in de zomer al overal bloemen zetten en hangen!!!!! Het wordt mooi!!!! En het is nog niet gedaan! Morgen nog een dag!!!!
Maar deze avond gaan we in Bourbon-Lancy eens lekker eten en een pintje drinken in de 1900! Dat hebben we allemaal wel verdiend! Morgenavond (zaterdag) hebben wij reservaties en kunnen we niet weg, dus doen we het vandaag! We gaan het er vanavond eens goed van pakken!
Schol en tot morgen!!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...