13-03-2009

Party - time!!!

Gisterenavond was het hier feest in huis! Een dame die een huisje heeft in St. Seine (10km van hier ) was jarig en had een twintigtal vrienden uitgenodigd om hier samen met haar en haar man te komen feesten! Rond half 8 verzamelden ze hier voor het aperitief. Het is een gezellige avond geworden en alles is pico bello verlopen! We hadden een aperitief met hapjes voorzien, voorgerecht, hoofdschotel en lekker nagerechtje met koffie na. Iedereen goed gegeten, iedereen tevreden weer naar huis! En wij ook! Rond een uur of 1 waren we klaar met opruimen en afwassen en hadden we de boel weer helemaal aan de kant. Kaarsjes uit! Amai!
En nu zit hier volk op terras te eten! Zalig he! Zo'n goei weer is het hier! Ik genietnu ook een beetje mee van de zon telkens ik buiten iets ga brengen of ophalen. ;-)
En volgende week is het voor ons party-time! We gaan mee Retie-jaarmarkt vieren volgens aloude traditie!!! We hebben weer house-sitters gevonden en kunnen dus weer gerust vertrekken en de boel eventjes de boel laten. Retie-city, here we come!!!
Nog eens alle familie en vrienden terug zien ( de laatste keer voor het drukke seizoen er weer aankomt) en dat gaat deugd doen!!!
Misschien tot ziens een van de dagen dus he ;-)

1 opmerking:

Anoniem zei

Ja,elkaar terug zien dat zal zeker deugd doen.Welkom in België!Ik wens jullie een goede reis.Het weer is hier ook zachter de laatste dagen.
Liefs!
moeder xxx

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...