19-01-2009

Motorclub Bourbon-Lancy

Gisterennamiddag hebben we een delegatie van de Motorclub Bourbon-Lancy op bezoek gehad.
Die mannen kwamen de keuken "testen" omdat ze hier in de zomer met de hele hoop willen komen BBQen op terras! Dat zou over een hoopje tussen de 30 en 40 man gaan! Slik!
En dat met ons tweetjes! Het zal werken worden! Maar wel fijn gezelschap! Ze zijn hier na het eten nog een paar uurtjes blijven hangen en hebben nog goed wat pintjes genuttigd! Ons vatje is bijna leeg denk ik!
We hebben meteen onze CD-kast leeggehaald en de goed oude rock-cdtjes opgezet. Ze hebben nogal gedanst en luchtgitaar gespeeld! Was eigenlijk best gezellig! En dat juist op de dag dat in Retie het jaarlijks wintertreffen plaats had. Nu waren we er precies ook bij he! Wel met ander volk, maar daarom niet minder plezant zalle! Alleen dat wij moesten werken he!
Ik heb die mannen de site laten zien van de Unicycle omdat het wereldkampioenschap dit jaar in Retie plaats vind op 10-12 juli! Ze zagen het wel zitten om ook tot daar te komen dan want dat hadden ze nog nooit gezien! Dat vonden ze wel in orde! Dus mannen, als ge in de zomer een hele bende van Frankrijk over de vloer krijgt, dan weet ge wie ze gestuurd heeft he!
De groetjes aan iedereen! En tot de volgende! Rock on!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...