01-01-2009

Happy new year!!!!!

De langste nacht is weeral gepasseerd! We hebben weer goed gefeest van 2008 naar 2009! Met de ganse familie zaten we bij elkaar! Eerst lekker eten, daarna kwissen en een lekker wijntje drinken, en na het vuurwerk om 12u werden de beentjes goed uitgesmeten op de dansvloer. En hoe later het uur, hoe zotter het volk natuurlijk he! We hebben ons nog eens goed uitgeleefd! Ze zullen het in Retie geweten hebben dat die Fransmannen int land geweest zijn! Om 6u zijn we in ons bedje gekropen. Toen waren de kaarsjes helemaal uit! En vandaag zijn de eerste petekindjes hun briefje komen "voorlezen". Morgen de rest nog. Plezant he, al die schattige briefjes van die klein mannen. En dan die snuitjes als ze hun pakjes krijgen. Het kan niet op!
Happy new year allemaal! Geniet van elkaar en van het leven! En dat je dit jaar weer heel veel mooie dingen op je weg mag vinden! Enjoy 2009!!!!!

Geen opmerkingen:

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...