14-08-2008

Waterpret!!!

Het was hier vorig weekend behoorlijk warm! Dus allen het water in en verfrissing zoeken! Samen met Sander en Greet hebben we een duikje in de Somme genomen zondagnamiddag, tussen de 2 "services" door! Moet kunnen! Je zult maar zo'n zwembad in je tuin hebben en er dan zelf nooit in kunnen duiken! Het water was lekker fris en het deed dus wel echt deugd om je te kunnen verfrissen! We zijn tot aan het sluisje gegaan, daar is het ongeveer 1m50 diep denk ik. Voor de rest blijft het tot aan de dam omgeveer kniehoogte en nadien tot de enkels! Voor elke diepte wat dus!
Je kan nu voor de dam lekker dobberen! Wel zelf dobber-gerief meebrengen want die zwemband is van Sander en die gaat volgende week mee terug naar België denk ik. Maar luchtmatrasjes of kleine bootjes zijn dus mogelijk op de rivier! Wel watersandalen meebrengen want er liggen veel rotsen op de bodem!
En ook kleine Thor is in zijn nopjes in Frankrijk! Hij vind het hier fantastisch! Slaapt goed, eet goed en is ontzettend braaf!!!! Een zalige baby! Hij heeft al vele Franse vrouwenharten veroverd met zijn mooie smoeltje!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...