08-08-2008

Mannen weten waarom.....

Vorig weekend waren de Young Boys hier! Dat is een groep vrienden die overgebleven is van de voetbalploeg waar Eddy 20 jaar geleden bij gevoetbald heeft. Elk jaar het eerste weekend van augustus gaan ze er samen een weekend op uit. En dit jaar zijn ze dus naar ons gekomen voor hun jaarlijkse uitstapje! Het is een gezellig weekend geworden. Het was fijn om de hele bende nog eens samen te zien! Het was lang geleden voor ons! En ze hadden "het zusje" ook weer bij he! En dat is altijd plezant! De heren hebben onze dam helemaal verbouwd! Het is te zien dat daar een paar mannen uit de "wegenbouw" tussenzitten. Het is nu een heuse waterval geworden in plaats van een dammetje! Binnen een paar jaar komt dat schoon volk van de FA-douchegel hier hun reclamespotjes opnemen denk ik.
Maar voorlopig doen we het met de modelletjes van de "Jupiler, mannen weten waarom...."
En die modellen mogen er ook best zijn he! Hier laten ze zich van de mooiste kant zien! De echte natuurtalenten komen boven! You're the man Ludo!
Doordat de dam zo goed verbouwd is kan je nu zelfs een stukje op het water dobberen. Het niveau is flink gestegen. Het pootje baden tot de enkels is nu tot de knietjes geworden! Wie wil kan dus zijn opblaaskrokodil meebrengen!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...