21-08-2008

Iedereen content!

De familie Cretskens heeft zijn batterijtjes hier ook goed kunnen opladen de voorbije week! De dames waren meteen verkocht aan onze geweldige stoelen! En ook Oby kon er zijn draai wel in vinden! Iedereen wil er zo een paar mee naar huis nemen! Maar de auto zat vol, dus moeten ze er hier maar goed van genieten! Beentjes omhoog en oogjes dicht en zalig wegdromen bij het geluid van de waterval! Vakantie!!!! Floor vond de zandbak toch net ietsje interessanter! Koekjes bakken en kastelen bouwen! Dolle pret! Ook schommelen en tafels afkuisen hoorden bij haar favoriete bezigheden. Misschien kan ze ooit wel eens terug komen als job-studentje om in het restaurant te helpen!
De heren willen hun dagje iets actiever doorbrengen! Er telt maar één ding: de koersfiets op en een race naar de top van de Mont Beuvray! Eens zien wie eerst boven komt! De eerste dag kregen ze te maken met materiaalpech en hebben ze de missie voortijdig moeten stopzetten, maar 's anderendaags hebben ze de tocht tot een goed einde gebracht! Er bolt niet elke dag een Belgisch kampioen over de Bourgondische wegen, dus hadden ze goed bekijks! Chapeau mannen!
Goed gereden! Hier is niks vlak, dus de beentjes zullen pijn doen morgen!
En wat hebben coureurs nodig? Pasta natuurlijk! Dus de chef-kok wist wat hij voor deze bende moest klaarmaken! En lekker dat dat was! Ze hebben nogal gesmuld! Ze hadden honger ook na zo een krachtinspanning!

Geen opmerkingen:

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...