14-08-2008

Cadeautje voor de peter!!

Normaal gezien was petekindje Warre maandag hier gearriveerd voor een weekje vakantie, maar de natuur heeft daar anders over beslist! Door een afwijking aan de maag/slokdarm is Warre plotseling in het ziekenhuis belandt! Een heel ander hotel dan mama en papa voor ogen hadden voor de vakantie! Maar ondertussen is hij weer thuis en is alles gelukkig achter de rug! Hij stelt het prima, maar een reisje van 7u in de auto naar peter Nonkel Eddy zat er nog niet in! Tot grote spijt van iedereen! Ome Ed keek er echt naar uit om die kleine kerel te begroeten! En ook mama Patricia en papa Jan waren er kapot van dat ze nu niet naar hier konden komen. Maar de gezondheid van dat kleine manneke gaat voor nu he! Dat is nu prioriteit! Maar Warre had met neefje Thor een cadeautje meegegeven voor zijne peter! Een mooi fotoboek waarin wij al kunnen zien hoe erg die kleine spruit al veranderd is op die korte tijd! Foto's vanaf de geboorte tot nu! Het is een prachtig geschenk! We zijn er heeeeeeeeeeeeeel blij mee! Bedankt he Warre! Maar we hadden je natuurlijk ook liever "live" een keertje begroet! Hopelijk komt dat er vlug van! We kijken er heel erg naar uit! Maar wordt eerst maar weer helemaal beter! Je hebt nog tijd genoeg om eens een keertje in Frankrijk te belanden! We zitten hier nog wel een tijdje!
Thor is een flinke kerel geworden inderdaad! Hij is nu al 8 maanden en stelt het prima! Hij kan al goed "fraselen" zoals we dat noemen. En 's morgens krest hij iedereen wakker tegen het ontbijt! Een leuke wekker! Dat heeft hij zeker van zijne papa die zingt in een metal-groep! Die kan ook heel wat decibels produceren! Binnen een paar jaar Thor ook op het podium? De looks heeft hij al! Dat zit dus al goed he. Hij komt er wel! Het is een heel braaf ventje!

Geen opmerkingen:

We beginnen aan ons seizoen

 De broertjes zijn weer hier geweest om een weekje te komen helpen klussen. Altijd fijn. We kunnen veel met ons 2, maar als die 2 beren er e...