27-08-2008

Reties volk over de vloer!

Vorig weekend hadden we hier een berg Reties volk over de vloer! Met zen achten streken ze hier neer! Plezant! Precies dat we terug op den Asberg zaten, want er waren een paar oude gebuurtjes van ons bij! Ze hadden ietsje frisser weer de eerste dag, maar we hebben gelukkig nog wel een tijdje op het terras kunnen zitten. Het is een hele gezellige avond geworden! Op den duur leek het wel of we op kamp waren hier, spellekes spelen, kampliedjes zingen.... Het kon niet op! De sfeer zat er goed in! We hadden hier een mooi zooitje ongeregeld bij elkaar! Dat kon al niet meer stuk voor dit weekend! Ik zie het helemaal zitten!
En ook Kathleen en Michel vonden het hier best wel gezellig! Zij kwamen uit Westerlo en zijn op weg naar het zuiden van Frankrijk om daar een tijdje in de zon te gaan genieten. Ze blijven hier maar 1 nachtje om morgen hun reis verder te zetten richting zuiden. Goede reis!!!!
top of the bill was voor mij natuurlijk wel o ns moederke die met dat Reties volk tot hier geraakt was! Eindelijk konden wij elkaar nog eens in de armen vliegen! Het was van april geleden! En het werd tijd! De traantjes rolden nogal! Zeker na wat er allemaal gebeurd was de afgelopen weken.
Het overlijden van mijn grootvader en zo. Zij had dringen een paar dagjes vakantie nodig! En met zo'n goei compagnie hier nu zal het een vakantie om nooit te vergeten worden! Ze amuseert zich goed, en ik geniet om haar hier zo gelukkig en ontspannen te zien zitten genieten. Haar batterijtjes zijn weer helemaal opgeladen nu! Fijn zo!
En voor broer Michel (broer v Eddy) en zijn vrouwtje Marleen niks dan lof! Zij hebben allebei hun fietsen meegebracht en hebben hier al heel flink hun best gedaan! Gisteren zijn ze allebei van hieruit tot op de Mont Beuvray gereden! Dat is toch al gauw een 50 km klimmen tot op ongeveer 1000 m hoogte! Klak af! Schoonzoon Bart Dockx mag fier zijn op zijn schoonouders!

Geen opmerkingen:

Ze zijn er weer!!!!

  Elk jaar weer een feest!! De dag dag de koetjes weer buiten mogen.  Makes me so happy.  Welkom terug buurvrouwtjes. Blij dat jullie er wee...